Eerste serie AllTrec's gereed! - Meer informatie

Alltrec bouwt aan emissievrije stadskern

Na de introductie in theater de Leest en later op de Groene Sector Vakbeurs is de seriematige productie van de 100% elektrische werktuigendrager reeds gestart. De Alltrec kan klantspecifiek worden aangepast met diverse opties.

De kwaliteit van onze leefomgeving is belangrijk, het uitbannen van uitstoot en geluidsproductie is daar een essentieel onderdeel van. Dit was dan ook de basis voor de ontwikkeling van de Alltrec. Uniek is ook dat het voertuig in eigen huis wordt gebouwd. Het voertuig kan standaard worden voorzien van een E-Variator, 3D Borstelarm en een Maaidek van 130 of 180 cm. breed. Andere werktuigen kunnen in overleg met de klant worden voorzien.

Er is niet voor gekozen om de verbrandingsmotor te vervangen voor een elektromotor, dit met het oogpunt op efficiëntie en een hoge actie radius. De laadmogelijkheden zijn haast eindeloos door de high-end accutechniek. Zo is zelfs bijladen, indien wenselijk, op iedere laadpaal mogelijk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adviseurs.