De 100e AllTrec verlaat de fabriek in Rijen

FPS-Electric B.V., de trotse producent van AllTrec, viert een mijlpaal: de 100e AllTrec verlaat onze fabriek in Rijen! 

Terugkijkend naar het begin in 2018, toen ik FPS-Electric B.V. registreerde bij de Kamer van Koophandel, kunnen we met trots zeggen dat we samen met mede-eigenaar Bert van Loon en zijn bedrijf WeedControl, onze gewaardeerde importeur voor de Nederlandse markt, een ongelooflijke reis hebben afgelegd. In het vroege 2019 werd onze allereerste AllTrec-machine afgeleverd bij WeedControl in Waalwijk, het startpunt van een opwindende reis. 

Bijna vijf jaar later is het een eer om te vermelden dat de 100e machine ook in Waalwijk is afgeleverd, deze keer aan de gemeente Waalwijk, bijna symbolisch voor de plek waar het allemaal begon. WeedControl verdient een bijzondere vermelding voor hun cruciale rol in het stimuleren van het groeiende succes van FPS-Electric. Dankzij hun enorme toewijding krijgen steeds aannemers en gemeenten het vertrouwen in AllTrec en durven ze de overstap naar elektrisch werken te maken. We merken dat Nederland op dit gebied voorloper is en WeedControl is daardoor ook onze grootste klant.  

Maar laten we niet vergeten dat dit succes deel uitmaakt van een wereldwijde transitie naar een schonere toekomst. We zien een groeiende acceptatie in Scandinavië en het begin van een opmars in Duitsland. Bovendien zijn we in gesprek met verschillende nieuwe partners uit heel Europa en zelfs daarbuiten. Het is dan ook niet ondenkbaar dat we in 2024 alweer een nieuwe mijlpaal kunnen vieren: de levering van onze 200e machine. 

Onze visie is om emissievrij werken de nieuwe norm te maken voor professionals in de groene sector, en het gehele team van FPS-Electric zet zich vastberaden in om deze visie te verwezenlijken. Innovatie staat centraal in onze bedrijfswaarden, en we zijn verheugd te kunnen aankondigen dat er op het gebied van ontwikkeling opnieuw opwindende vooruitgang in het verschiet ligt. 

Wij willen via deze weg onze diepe waardering uitspreken naar WeedControl, al onze gewaardeerde importeurs, en bovenal naar onze eindklanten, die het vertrouwen en de moed hebben gehad om de stap te zetten naar emissievrij werken. Samen bouwen we aan een schonere en duurzamere toekomst, en we kijken ernaar uit om deze reis voort te zetten met u allen aan onze zijde.” 

Frank van de Staak – Founder & CEO – FPS-Electric B.V.