Duitsland in met Dabekausen

In 2019 zijn we begonnen met de serieproductie van de 4810T elektrische werktuigdrager. Voor de distributie in Nederland werd een samenwerking gestart met Weed Control. In 2020 kwamen Campey Turf Care en Hillaire van der Haeghe in beeld voor de distributie in Groot Brittannië en België. Nu dik een jaar later wordt samen met Dabekausen de stap naar Duitsland gezet in een verdere uitbreiding van het distributienetwerk.

Wij doen waar we goed in zijn: onderzoek, ontwikkeling en productie. Vervolgens zorgen we ervoor dat alles wat met onze producten te maken heeft tot in de puntjes klopt. Denk aan technische documentatie, werkplaats procedures, interactieve parts manuals en een systeem waar onze dealers en distributeurs alle informatie kunnen vinden. Om het product aan de man te brengen kiezen we ervoor om samen te werken met partners die een waardevol netwerk bezitten.

Dabekausen is zo’n partner. Zij zijn al sinds de jaren 70 actief in Duitsland en vanaf 2004 in de huidige bezetting met merken als McConnel en Agrimaster. Er zijn al verschillende gemeentes in Duitsland bezocht en de feedback is zeer positief. We verwachten de eerste AllTrec’s over niet al te lange tijd naar Duitsland op transport te zetten en kijken uit naar een mooie samenwerking.