Veel interesse voor AllTrec tijdens Demopark Duitsland

De uitgebreide stand van AllTrec met de 4810T en 8015F met de diverse aanbouwdelen.

Innovatie is de reden waarom we momenteel de enige fabrikant zijn die een volledig elektrische gereedschapsdrager kan leveren die:

  • Minimaal 8 uur lang kan maaien, borstelen, sneeuwschuiven, bladeren wegblazen, op een enkele acculading.
    Er zijn tal van IoT-gegevens en gebruikerscases om deze bewering te staven.

Naast het tonen van het innovatieve AllTrec-assortiment, hadden bezoekers de kans om ze ook nog uit te proberen. Dit is een winnende formule!

We hebben veel dealers en distributeurs uit veel verschillende landen en gemeenten in heel Duitsland kunnen laten zien wat het resultaat kan zijn bij het vanaf nul ontwerpen van een accu-elektrische gereedschapsdrager.
We zijn gecomplimenteerd door concurrenten, leveranciers, dealers en eindgebruikers over wat een product van wereldklasse onze machines zijn geworden.

Een krachtige tool op de AllTrec 8015F is IoT. Hiermee zijn we instaat om de machine op afstand te bekijken, wanneer dit nodig is bij bijvoorbeeld een storing. We kunnen op afstand diagnoses maken en hierdoor snel en accuraat de klant weer op weg helpen. Dit is een unieke feature waar we trots op zijn.

Met volle energie en inspiratie gaan we weer naar huis om nog meer machines te ontwikkelen, bouwen, verkopen en emissievrij werken mogelijk te maken met AllTrec als de nieuwe standaard!
Innovatie stopt nooit en wij ook niet!