Elektrische cirkelmaaier met 270 cm werkbreedte!

Professionele elektrische frontmower nu met 2.7 meter werkbreedte

Speciaal ontwikkeld voor de nieuwe AllTrec 8015F. Het dek bestaat in totaal uit zeven messen, waarbij elk mes zijn eigen maaimotor heeft. Dit resulteert in een enorm krachtig en zeer efficiënt dek met een maaibreedte van 270 cm.  

Beide zijdekken kunnen onafhankelijk gelift worden door bediening van DW cilinders via joystick of fingertips.

Met de 67 kWh accu is het uithoudingsvermogen van deze machine gigantisch. Het zal niet eenvoudig zijn om de accu in een normale werkdag leeg te krijgen!

Deze nieuwe krachtpatser is een aanvulling op het huidige maaidekken assortiment van AllTrec waarmee werkbreedtes mogelijk zijn van 130 cm, 165 cm, 195 cm en nu dus ook een 270 cm.

Bij alle maaidekken wordt door AllTrec het principe “bolt-on” en modulair gebruikt. Met modulair wordt bedoeld dat, waar mogelijk, componenten gebruikt worden die op alle maaidekken hetzelfde zijn. Denk hierbij aan rollen, strips, glijsledes, motoren, messen, wielen, etc. Door de voorkeur te geven aan bolt-on, oftewel geschroefd, zijn de maaidekken zeer onderhoudsvriendelijk. Een eenvoudig in te stellen servicepositie, waarbij het dek in zijn geheel achterover kantelt, draagt hier ook aan bij.

De productie van deze maaidekken is in volle gang en op verschillende plekken in Europa kunt u de AllTrec 8015F met dit maaidek in actie zien.