Voor professionals

Hoge kwaliteit en een volle shift inzetbaar

Waarschijnlijk koopt u deze machine niet voor de hobby. Er moet werk worden verzet en daar zijn wij ons maar al te bewust van. Daarom is de AllTrec ontwikkeld als een echt werkpaard. Kwalitatief van het hoogste segment, uiterst efficiënt en door gebruik te maken van de nieuwste LiFePO4 batterij technologie is het mogelijk om de machine de hele dag in te zetten zonder bij te laden.

Lage gebruikskosten

Niet meer stoppen om te tanken en op wat smeerpunten na is onderhoud verleden tijd.

Kwaliteit kost geld en een AllTrec zal in aanschaf niet de goedkoopste zijn. Echter, op de lange termijn, wanneer de machine intensief gebruikt zal worden zal de investering zich ruim terug betalen.

Hoe hebben we dit uitgewerkt?

De kosten zijn gebaseerd op 1000 uur per jaar werken met een AllTrec 4810T en een vergelijkbare machine die wordt aangedreven door een Stage V Diesel verbrandingsmotor met een gemiddeld brandstofverbruik van 4,5 liter per uur. De prijzen zijn gebaseerd op lokale energiekosten.

De kosten die zijn meegenomen in de berekening:

  • inkoop van de machine
  • het energie verbruik (diesel of elektriciteit)
  • onderhoud en servicekosten
AllTrec 4810T in bedrijfskleuren van een klant die de machine het hele jaar door inzet met verschillende aanbouwdelen. Hier in actie met een bladblazer. De gastank installatie is onderdeel van het systeem voor thermische onkruidbestrijding.